The AMAZING Plant-house


Bouw zelf een kraaiennest of een boomhut in je kamerplant!
Deze bouwpakketten houden je lekker bezig en het resultaat mag er zijn. De boomhutten zijn gemaakt van balsahout en kunnen door hun lichte gewicht in bijna iedere plant worden bevestigd. Ze zijn plat verpakt en zijn voorzien van een toffe ouderwetse handleiding. Ze komen in drie verschillende uitvoeringen:


Het AMAZING Kraaiennest
Als je jouw eigen plantenstad klein wilt beginnen, is het Kraaiennest echt van voor jou! Hang een toffe touwladder aan het kraaiennest of hang het als een uitkijkpost hoog in je kamerplant. Deze kan worden bevestigd aan rondom een takje van je plant.
Prijs: €8,95


De AMAZING Plantenhut
Deze eenvoudige plantenhut maakt een geweldig cadeau voor iedere plantenliefhebber. De gedetailleerdheid van de veranda is geweldig, met het hek, de openstaande deur en de kleine schommelstoel, allemaal te bereiken door middel van de bijgeleverde touwladder. Zie je jezelf al zitten in je Urban Jungle?
Prijs: € 16,95

Het AMAZING Plantenhuis
Durf jij de uitdaging aan en is de Plantenhut toch te eenvoudig voor je? Het Plantenhuis is the one for you! Volledig uitgerust met een uitkijktoren, een veranda en een groot raam. Het ultieme huis om alle omringende kamerplanten jaloers te maken!
€23,95

Alle bouwpaketten zijn inclusief lijm en voorzien van een oldskool uitziende handleiding.

Bent u geïnteresseerd in de AMAZING Planthouses maar niet in de gelegenheid om De Plantenkamer in Kwartier West te bezoeken? Neem hier contact met mij op!