TROYKA Kiemschotel

Het wortelen van een stekje in water is ontzettend leuk. U kunt de wortels met de dag zien groeien en het staat nog heel decoratief ook. Maar het kan een opgave zijn om het juiste glas of vaasje te vinden. De opening moet nauw genoeg zijn om het stekje of de pit niet in het water te laten vallen, maar wijd genoeg zijn om de gewortelde stek eruit te kunnen halen zonder de wortels te beschadigen.

De kiemschotel TROYKA van Pot&Co biedt uitkomst! De TROYKA bestaat uit twee mooi vormgegeven delen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld ook grotere potten zoals een pindakaaspot omtoveren tot kweekstation, en kunt u het stekje verwijderen zonder de wortels te beschadigen.

[envira-gallery slug="troyka"]

De TROYKA is ontworpen en handgemaakt door Fabio Nucci, een Braziliaanse ontwerper in Leiden. Zijn missie is om mensen door middel van mooie en eerlijke producten weer in contact te laten komen met de natuur. Door de mooie verpakking is de TROYKA ook geweldig om cadeau te geven.

€15,95
Bent u geïnteresseerd in de TROYKA maar niet in de gelegenheid om De Plantenkamer in Kwartier West te bezoeken? Neem hier contact met mij op!

Foto’s: Fabio Nucci / Pot&co